Je bekijkt nu Op SBS6 (2008) en op Eurosport (2007)

Op SBS6 (2008) en op Eurosport (2007)

Op zaterdag 16 februari was ik te zien bij het programma K1 op SBS6 om 23.15.
Een groot deel van mijn laatste wedstrijd werd getoond! Hans Kraay jr. stelt me wat vragen voorafgaand aan mijn wedstrijd en na de wedstrijd. Echt een ontzettende eer en kick om op een commerciele zender te mogen verschijnen……
 
Heb je de aflevering gemist ga dan naar: http://sbs6.crossmediaventures.com/k1/

Debuut Eurosport 2007

Hieronder vind je mijn wedstrijd tegen de bikkel Chajmaa Bellakhal op het mooie Slamm Gala in 2007. Het werd een draw en als ik het nu bekijk ben ik het daar ook zeker mee eens! We hebben nu 2 keer tegen elkaar gestaan (eerste keer won ik) en wie weet treffen we elkaar ooit nog in de toekomst!

 

www.dailymotion.com/video/x2977n_krista-fleming-vs-chajmaa-bellakhal_sport

 

Het is voor mij echt een eer om als sportvrouw op een van mijn favourite tv programma’s te mogen verschijnen…..

 

Liefs Krista

 

 

Geef een reactie