Boeken

Met wereldkampioen kickboksen: Krista Fleming

Krista te vinden in boeken

Verhalen bundel 2022

Stap binnen in de wereld van Krista Fleming met haar “Verhalen Bundel 2022”. In deze verzameling verhalen opent Krista haar hart en deelt ze krachtige momenten van haar eigen reis, die dienen als baken van inspiratie voor anderen.

Als voormalig wereldkampioen kickboksen, lichaamsgericht traumatherapeut en succesvol ondernemer heeft Krista een uniek perspectief op doorzettingsvermogen, veerkracht en groei. In de “Verhalen Bundel” neemt ze je mee op een reis door haar eigen ervaringen, waarbij ze deelt hoe ze obstakels overwon, levenslessen leerde en haar dromen najoeg.

Dit boek gaat verder dan entertainment; het is een bron van empowerment. Of je nu een liefhebber bent van sport, geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling of gewoon verlangt naar hartverwarmende verhalen, “Verhalen Bundel” zal je raken op een manier die de kracht van het menselijk spirituele doorgrondt.

Krista Fleming deelt niet alleen verhalen; ze deelt hoop, doorzettingsvermogen en de overtuiging dat iedereen in staat is om zijn eigen pad naar succes te banen. Ontdek de inspirerende kracht van “Verhalen Bundel” en laat je leiden door de woorden van een ware kampioen, zowel in de ring als in het leven.

Krista Fleming - Verhalenbundel
Lrista Fleming - Vechtkunst als Kompas

Vechtkunst als kompass

Het boek “Vechtkunst als kompas” is er! Hierin heb ik een stuk geschreven over kickboksen & somatic experiencing als therapeutisch middel. Dr. Erik Hein is de auteur van het boek.

Over dit boek:

In dit Praktijkboek worden door vooraanstaande vechtkunstleraren, docenten en therapeuten een grote verscheidenheid aan praktijkervaringen gedeeld. Een waardevolle aanvulling op het Handboek ‘Vechtkunst als kompas’. Het is een toegankelijke uitgave opgesteld voor en door ervaringsdeskundigen die vechtkunst als middel inzetten. Ik ben ervan overtuigd dat deze praktijkervaringen zullen inspireren tot een nog betere en intensievere inzet van vechtkunst. Met bijdragen van: Krista Fleming – Wereldkampioen kickboksen Ray Staring – Wereldkampioen kickboksen Masja Otter en Eugene Sedney – Bokspsychotherapie Laurien Zurhake – Trauma geïnformeerd BJJ Erik Jumelet – Kickboksen en PMT Mathijs Schaap – Kickbokstherapie Hans Louwerse – Boksen met parkinson Anna Pirkl – Transforming Trauma with Jiu-Jitsu Lucas Defares – BOKSZ Kors Perdijk – Vechtende jongeren en pedagogiek Annie Joosten-Lamey – Boksend opvoeden Jan Bloem – Moderne vechtkunstpionier Daniel de Bruin – Vechtkunst als life skills op het HBO Abdel Ziamari – Jiu-Jitsu redde mijn leven.

Bron: bruna.nl
Boek kopen: https://www.bruna.nl/boeken/vechtkunst-als-kompas-9789071902413

De Ringvechter

Beschrijving van het boek

Jarenlang bleken de kickboksers uit Thailand, de bakermat van deze sport, niet te verslaan. Inmiddels is die rangorde drastisch veranderd, en zijn het nu de Nederlanders, die het internationale kickboksen regeren.

Voor De Ringvechter sprak Arie van Driel met negen bekende en minder bekende Thaiboksers en drie trainers. Dat leverde boeiende interviews op. Op openhartige wijze spraken vechtsporters en coaches onder meer over zichzelf en hun qua populariteit sterk groeiende sport, over hoogte- en dieptepunten, hun avonturen, emoties en vooroordelen. De Ringvechter biedt een indringende blik in een intrigerende wereld.

De hoofdrolspelers in De Ringvechter:

 • Gökhan Saki: ‘Turken zijn harde werkers, doorzetters’
 • Ramon Dekkers: ‘Met één arm win ik ook wel van die jongen’
 • Adnan Kaplan: ‘Ik moet de wind voelen, kicken vind ik dat’
 • Ayad el Aissati: ‘Mijn broer Abdul, hij is mijn grote voorbeeld’
 • Krista Fleming: ‘Zo zie je maar, ik maak hele speciale dingen mee’
 • Murat Direkci: ‘Toen kwam dat telefoontje: Ercan is verongelukt’
 • Fred Royers: ‘Als ik moe ben, is mijn tegenstander overleden’
 • Mustafa Dede: ‘Overal waar teveel geloof in zit, is niet goed’
 • Jan Pasztjerik: ‘Ik geef geen warmte, ik geef haat’
 • Perry Ubeda: ‘In één keer was ik God in Nijmegen’
 • Chantal Glimmerveen: ‘Ik heb heel lang het ideale plaatje voor ogen gehad’
 • Hans Pasztjerik: ‘Mijn tatoeages zijn mijn kunstschatten’

Wil jij het boek ook in huis hebben? Bestel het via http://www.digi-driel.nl
Het boek kost slechts 13.50 euro inclusief verzendkosten!!!

Geef bij je bestelling mijn naam op, zodat 1 euro naar het Goede Doel gaat!!!!

Lrista Fleming - de ringvechter
Krista-Fleming-Boeken(1)

Arnhemse Meisjes | Mojje Luustere | De Ringvechter

Terwijl ik dit schrijf, besef ik me pas, hoe bijzonder het eigenlijk is om in een boek te staan. Ik merk ook dat ik vaak pas later, jaren later soms, denk… wow.

Op de foto zie je de boeken. Een ervan gaat over Arnhemse Meisjes. Het interview is uit 2006 ongeveer. Het boek “De Ringvechter” is uit 2010. Op de foto ben ik zwanger. Het boek “ Mojje luustere” is uit 2020.

De boeken zijn online verkrijgbaar.

Er komt een vierde boek aan, waarin ik als lichaamsgerichte trauma therapeut en docent weerbaarheid mijn unieke werkwijze beschrijf. Het boek heet “Vechtsport als therapie”. De schrijver is Dr. Erikhein. Hij heeft al meerdere boeken geschreven.

Ik ben ook bezig met een KF Action verhalenbundel. De verhalen die erin komen, gaan over voormalig cliënten. Zij beschrijven hun traject bij KF Action en hoe ze zich nu voelen. Het doel van deze bundel is dat nieuwe cliënten en deelnemers weten wat een traject bij KF Action kan opleveren en hoe waardevol “zelfwerk” kan zijn.