Wereldkampioen kickboksen Krista Fleming

Spreker, trainer en specialist in weerbaarheid

Wereldkampioen kickboksen

Tevens Europees en Nederlands kampioen.

Lichaamsgericht traumatherapeut

Sinds 2018. Somatic Experiencing, Peter Levine.

Succesvol ondernemer

10 ZPP’ers in het team van KF Action (opgericht in 2007).

Het verhaal van Krista

In de dynamische wereld van moderne bedrijven en organisaties is effectief samenwerken cruciaal. Vaak wordt dit bemoeilijkt door een doolhof van regels, papierwerk en communicatieproblemen. Voormalig wereldkampioen kickboksen Krista Fleming, begrijpt als geen ander hoe vastberadenheid en teamwork kunnen leiden tot een overwinning.

Wereldkampioen Kickboksen Krista Fleming

"NEVER GIVE UP ON YOUR DREAMS!"

Krista Fleming
Wereldkampioen Kickboksen

Traumatherapie & vechtsport

Krista Fleming heeft, naast haar succes in de sport, een indrukwekkende achtergrond aan studies opgebouwd.

Via de HAVO en MBO+ behaalde ze in 2001 versneld haar HBO diploma Personeel & Organisatie. Haar leergierigheid bracht haar naar de universiteit, waar ze twee jaar Psychologie studeerde.

Krista heeft niet alleen haar passie voor vechtsport gevolgd door docent weerbaarheid te worden en een eigen opleiding te starten. Ze ontdekte ook haar roeping als Somatic Experiencing Practitioner.

Kirsta voltooide als eerste Nederlander deze 3-jarige opleiding tot lichaamsgericht therapeut in Italië. In Nederland is Krista tot nu toe de enige die deze vorm van therapie met vechtsport combineert.

Met een indrukwekkende lijst van kwalificaties en ervaringen, brengt Krista een unieke combinatie van praktische kennis en enorme drive naar workshops, trainingen en lezingen.

Krista Fleming - Traumatherapie & vechtsport
Krista Fleming - Workshop weerbaarheid

Never give up on your dreams

Organisaties en bedrijven die ervoor kiezen om met Krista samen te werken, kunnen prachtige resultaten verwachten.

Krista’s vermogen om teams te inspireren, verbinden en versterken, leidt tot verminderde stress, verbeterde communicatie en een positieve werkcultuur.

Ze vertelt niet alleen over haar indrukwekkende sportieve prestaties in, maar brengt ook haar persoonlijke ervaringen met tegenslagen en triomfen mee. Met Krista aan boord is er een duidelijk pad naar groei, empowerment en veerkracht voor iedereen die haar ontmoet.

Haar motto: “Never give up on your dreams!”

Krista Fleming brengt een enorme energie mee waardoor teams en individuele medewerkers zich opgeladen en krachtig voelen. Klaar om nieuwe dingen te gaan doen!

“WEERBAARHEID ZIT IN HET KUNNEN OMGAAN MET DE VERANDERING VAN DAT MOMENT. DE SITUATIE DIE ZICH NÚ AFSPEELT.”

Krista Fleming
Wereldkampioen Kickboksen

Inspiratiebron Jane Goodall

Drs. Jane Goodall is een Britse antropologe en biologe, gespecialiseerd in ethologie en primatologie. Goodall is vooral bekend geworden door de studie die zij vanaf 1960 maakte van het sociale en familiale leven van de chimpansee in het Gombe Stream National Park in Tanzania.

Voor Krista is Drs. Jane Goodall een enorme inspiratiebron en een van haar grootste voorbeelden. Zonder Jane, was KF Action er niet geweest. Krista wilde eigenlijk in Afrika mensen en dieren helpen. Jane gaf haar het advies om op micro niveau impact te maken en er te zijn voor jongeren in haar eigen omgeving.

Toen ze Drs. Jane Goodall in 2009 in haar sportschool mocht ontvangen, kwam er een droom uit. Háár voorbeeld kwam naar een van haar kickbokslessen kijken. Door hard werken en blijven geloven in jezelf kan je alles waarmaken. Krista heeft nooit opgegeven en heeft haar dromen laten uitkomen.

Dit is de reden dat haar credo als volgt luidt:
“Never give up on your dreams”

krista Fleming - Inspiratiebron Jane Goodall
Over Krista
Krista Fleming - Workshop weerbaarheid

Het belang van weerbaarheid

Krista weet als geen ander waarom weerbaarheid belangrijk is. Op de middelbare school is ze gepest. Hierdoor weet Krista exact hoe het voelt om buitengesloten te worden.

Ook heeft ze zelf ervaren hoe het voelt wanneer je ouders gaan scheiden. Dit gebeurde in Krista’s gezin toen ze zelf zes jaar oud was.

De tegenslagen in haar jonge leven, hebben haar nog krachtiger gemaakt. Haar mindset is sterker dan ooit. Als topsporter en later als therapeut werkte Krista keihard aan haar geloof in zichzelf. Als geen ander weet ze weer op te staan als het even tegenzit.

Als jong meisje droomde ze er van om kampioen te worden én om iets goeds te doen voor kinderen en dieren. In haar werk als lichaamsgericht traumatherapeut komt alles samen. Zij combineert dit als enige in Nederland op unieke wijze met vechtsport.

Vrijblijvend kennismaken

Krista staat klaar om uw organisatie of bedrijf te helpen samen en vitaal team te bouwen. Door de verbinding te vergroten en de communicatie te verbeteren kan een team weer toekomstgericht samenwerken.

Neem vandaag nog contact op voor een kennismaking en zet de eerste stap op weg naar een weerbare organisatie.

Hoe is het om met Krista samen te werken?

Over Krista

Krista's trackrecord

samenwerken met Wereldkampioen kickboksen: Krista Fleming

Samen bouwen we aan een weerbaarder team. Neem vandaag nog contact op.

Zo kunnen jullie de onrust in het team achter je laten. En in plaats daarvan met z’n allen weer toekomstgericht aan de slag. Vanuit verbinding.

Krista Fleming

“Never give up on your dreams.”

Video afspelen