Je bekijkt nu Adidas Ladies Run Rotterdam

Adidas Ladies Run Rotterdam

[slideshow]

Interview tijdens Adidas Ladiesrun Rotterdam

Eerste adidas Ladiesrun voor kickboks-coryfee niet de laatste

De adidas Ladiesrun kent deelneemsters met een uiteenlopende achtergrond. Eén van hen is een kickboks-kampioene. Krista Fleming (34) nam vijf leerlingen van haar sportschool mee naar Rotterdam. En ze komen volgend jaar allemaal terug.

Vooraan bij het podium in de Cruise Terminal staan zes uitgelaten meiden vrolijk te dansen en te kletsen. Ze maken volop foto’s. Dit is echt zo’n ‘Kodak-moment’, één om nooit te vergeten. Ze zullen er nog lang over napraten.

Echt moe zien ze er niet uit. Hebben ze werkelijk meegelopen? Of kwamen ze misschien alleen om de bijzondere sfeer van de adidas Ladiesrun te proeven? Niets blijkt minder waar te zijn. Deze sportieve vrouwen zijn op zondagochtend vroeg uit Arnhem vertrokken om in Rotterdam de 5 kilometer te lopen tijdens de adidas Ladiesrun.

,,Gewoon om te kijken hoe we er conditioneel voor staan,’’ zegt één van de meiden. Het blijkt Krista Fleming te zijn, een kickboks-coryfee met aardig wat titels op haar naam. Zo kroonde ze zich in 2006 tot Nederlands en Europees kampioene, en een jaar later zelfs tot wereldkampioene. Nu runt ze samen met Fred Royers hun sportschool Fight en Power Center – Kickboxing Arnhem en geeft ze weerbaarheidstrainingen aan kinderen en volwassenen. (www.kristafleming.nl).

De 34-jarige Krista (helemaal links op de foto), die in haar jeugd altijd al veel heeft gesport, heeft vijf van haar leerlingen van de sportschool meegenomen voor een sportief dagje uit in Rotterdam. Sporten, shoppen en swingen, dat klonk als muziek in de oren. Pink Ribbon speelde ook een belangrijke rol in hun keuze voor het evenement. ,,Wie vindt het nou niet belangrijk om zich in te zetten voor zo’n goed doel?’’

Deze zes stoere, hippe dames stonden dit jaar voor het eerst aan de start van de adidas Ladiesrun, maar ze hebben er zo van genoten dat het niet de laatste keer zal zijn. ,,In 2011 komen we graag terug om weer een feestje te bouwen.’’

Voor meer foto’s en info van deze gezellige Ladies Day ga naar:

www.ladiesrun.nl

Geef een reactie