Je bekijkt nu Mijn kampioensbelt in het Wereldmuseum Amsterdam

Mijn kampioensbelt in het Wereldmuseum Amsterdam

Ik heb super gaaf nieuws! Vanaf mei hangt een van mijn kampioensbelts in het @wereldmuseum.amsterdam voor 1,5 jaar.

Er is een martial arts tentoonstelling. Er komen ook foto’s bij van mijn Kampioenschap in Londen. Ik ben natuurlijk enorm trots. Mijn lieve vriendinnen en groot kampioenen @jemymabetrian & @jojorinab komen er ook te hangen. Het is echt een eer voor ons.

Met passie & liefde inspireren wij de huidige maar ook de volgende generaties. Vechtsport is zoveel meer dan alleen een sport. Voor ons heeft het ons leven gekleurd en richting gegeven. We helpen er nu anderen mee en zetten vechtsport ook als pedagogisch, didactisch maar ook therapeutisch middel in. Ik ga in ieder geval samen met mijn leerlingen een dagje naar Amsterdam om de expositie te bewonderen.

Komen jullie ook?

Liefs Krista