Je bekijkt nu promo van het programma “Geboren Leiders”

promo van het programma “Geboren Leiders”

 

Geboren leiders

Nieuw NCRV-programma Geboren leiders

Donderdag 19 maart 2009

20.30 uur, Nederland 1

 

 

Wie stapt als echte leider uit het ondoordringbare regenwoud?

 

Vanaf donderdag 19 maart zendt de NCRV een nieuw programma uit: Geboren leiders. Acht leidersfiguren staan hierin samen voor één gevaarlijke taak, een trektocht door een ondoordringbaar Afrikaans regenwoud, het thuis van de met uitsterven bedreigde berggorilla’s. Wie van deze acht leiders zal als een echte zilverrug, de leider van de berggorilla’s, uit het prachtige, maar gevaarlijke regenwoud stappen?

 

De groep bestaat uit directeuren, managers en andere leidersfiguren. Mensen die in het dagelijks leven de touwtjes stevig in handen hebben en die altijd zelf bepalen wat er gebeurt. Alleen onder goed leiderschap kan deze tocht volbracht worden. Om de beurt krijgt een van hen de zeggenschap over de anderen. Na negen weken afzien bepaalt de groep wie van hen de beste leider is.

 

De managers hebben continu te kampen met dilemma’s. Moet je als leider alles uitleggen of wordt respect afgedwongen door daden en is het handig of juist niet om met een secondant te werken?

 

Voordat de groep de jungle in kan moet bepaald worden wie als eerste de leiding krijgt. Het kiezen van de juiste leider doet meer stof opwaaien dan nodig is. Om het regenwoud te bereiken moet een steile berghelling beklommen worden. De fysieke gesteldheid en de flexibiliteit van de groep worden direct op de proef gesteld; niet iedereen blijkt voorbereid op de zware omstandigheden…

 

Geboren leiders is gebaseerd op een Zweeds format (originele titel: Missing Link) en wordt geproduceerd door Blue Circle.

 

 http://www.videotalent.nl/index.php?playvideo=57495f822abdffe777404cb1dab1689d

 

jungle-group

Geef een reactie