Je bekijkt nu Fighting for Succes

Fighting for Succes

Op woensdagmiddag 5 juli gaf ik een Inspiratie Talk aan 100 medewerkers van Ambius in Duiven.

Ik heb zo genoten!!! De eerste paar minuten moest ik echt inkomen hoor. Ze lieten een inspiratie film van mijn successen zien en daarna kwam ik binnen…

Het oude wedstrijd gevoel was er en dat was ook echt heel fijn. De hele dag niet gegeten, op een fruit Shake na.

De zaal deed al snel mee en ik voelde me echt als een vis in het water.

Mama zat op de eerste rij, rechts. Dat voelde fijn. Met grote trotse glimlach luisterde ze aandachtig.

Er werd echt meegedaan bij wat interactieve oefeningen en veel gelachen!! Dat deed zoveel met me.

De tijd vloog voorbij en na ruim 30 minuten kreeg ik echt een daverend applaus!!

Voldaan en heel vrolijk verliet ik samen met mama de zaal!!

Mijn succes verhaal delen en de koppeling maken naar het bedrijfsleven ging me goed af. De draken die ik heb bevochten waren herkenbaar en er was verbinding!

Ik kijk uit naar meer…

Liefs Krista

Fighting for Succes

Ps.

Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik me dat het wellicht vreemd overkomt dat ik opschrijf dat mama erbij was. Alsof ik het niet alleen kan of durf (ik vul vast in). Ik deel dit omdat ik voorheen alles alleen deed. De afgelopen jaren heb ik in mijn eigen proces ontdekt hoe belangrijk delen is. Dus ook delen aan mijn naasten. Ik heb daarom mama gevraagd om te komen. Best spannend hoor. Ik heb haar tips en tops naderhand ontvangen. Mijn mama is echt heel eerlijk en kent mij natuurlijk door en door.

Geef een reactie